AUDITIE

Gezocht: een meisje van +/- 8 jaar dat graag beweegt

Voor mijn nieuwe circus/dansvoorstelling, The Time of Our Singing, over generaties en de schoonheid van ouder worden, ben ik op zoek naar naar een meisje van ongeveer 8 jaar  dat graag beweegt. Liefst met acrobatische skills – maar dat is geen vereiste. Belangrijk is dat je niet bang bent om fysiek nieuwe uitdagingen aan te gaan. Je zult op scene staan met een ervaren circusartieste die gespecialiseerd is in straps.

In mijn vorige voorstelling family trees werkte ik ook met verschillende generaties op scene en dat onderzoek wil ik graag voortzetten. Met die productie speelden we o.a. in de Kopergietery in Gent, De Grote Post in Oostende, De Werf in Brugge en de Spil in Roeselaere.

Werkperiode: vanaf januari 2020, met repetities in de vakanties en af en toe een weekend (dag). Première is eind oktober 2020 in De Grote Post in Oostende. We repeteren in Gent, Neerpelt, Kortrijk en Oostende.

Hoe deelnemen?

Via mail ( t/m 18/10/2019) met een korte motivatie, adresgegevens, leeftijd en een recente foto naar info@jannivangoor.be 

Op basis van je motivatie ontvang je een uitnodiging voor de auditie.

De auditie vindt plaats op woensdag 23 oktober, van 14 tot 17 uur in Gent.